Om zoveel mogelijk sponsorgeld op te halen voor Duchenne Heroes organiseert Duncans Helden allerlei sponsoracties. In 2015 verscheen de eerste editie van de unieke ‘Babes on Bikes’ kalender! Iedere maand een stoere babe met haar eigen mountainbike: speels en met een knipoog. Vanwege het onverminderde succes van deze kalender, verschijnt in 2022 alweer de achtste kalender!

Het blijft voor ons een uitdaging om na zoveel geslaagde edities met iets nieuws te komen, maar het is ons weer gelukt! Op de kalender voor 2022 bevinden de Babes on Bikes (en Duncan!) zich in de wondere wereld van de sprookjes! Denk hierbij aan de gelaarsde kat, de prinses op de erwt, roodkapje, sneeuwwitje… wij hebben een sportieve twist aan dit thema gegeven! Nieuwsgierig geworden? Vul dan hieronder het bestelformulier in en wordt ook eigenaar van de unieke Babes on Bikes kalender 2022! De kalenders kosten €15,- per stuk (excl. verzendkosten). De gehele opbrengst van de verkoop is uiteraard weer bestemd voor het goede doel en hierdoor helpt ook u mee om de spierziekte Duchenne de wereld uit te trappen!

De wijze van betalen vindt u in de bevestigingsmail (houdt ook uw map ongewenste mail/spam in de gaten). Na betaling wordt uw kalender verzonden. 

We can ship the calendar abroad! Please leave us a  message or send an e-mail to duncanshelden@live.nl

Bestel formulier

Klik hier voor de locatie van Klaucke Tweewielerhuis Assen

Klik hier voor de locatie van het Mountainbike Museum Arnhem